Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Weekendresor

Billiga weekendresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till städer som London, Rom, Paris, Barcelona, Prag, New York, Berlin och mycket mer. Weekendresor är perfekt för dig som vill resa iväg när vädret blir trist eller när lusten faller på. Hjälp? Hoppa ner till hjälp!

Sök och hitta fler resor


Sortera efter

Hjälp för Weekendresor

Läs om hur du gör för att boka weekendresor och hur det fungerar.

Vad är en weekendresa?

En ”weekendresa” syftar oftast till en resa där man åker över helgen och är i regel aldrig en långresa som t.ex. resor till Thailand eller andra platser dit det tar lång tid att flyga. På senare tid innefattar dock weekendresor även av långhelger där man själv bestämmer sig för att resa ut på torsdagen eller onsdagen

Hur hittar man den billigaste weekendresan?

Precis som med mycket andra resor är weekendresor knutet till säsonger. Förenklat hittar man de billigaste resorna under lågsäsong och lågsäsong är i princip när få andra åker iväg. Före sommaren, efter sommaren, före jul, efter nyår med mera. Om du vill hitta billigast möjligast weekendresa är det bästa att åka januari – april eller mellan september – december (exkl jul och nyår givetvis).

En garanti för att hitta de dyraste priserna är alltid att försöka boka resan under speciella helgdagar som jul/nyår, påsk eller olika typer av skollov som höstlov, sportlov m.fl. Om det går – undvik!

Sök och filtrera – hitta din resa

Högst upp till höger på den här sidan hittar du ett formulär med namnet ”Sortera och sök”. Om du gör olika val där kan du lättare hitta det du letar efter. Du kan t.ex. välja vilken dag i månaden du vill resa, vilken månad du vill hitta weekendresorna på samt var du vill åka om du är ute efter ett specifikt resmål. Du kan givetvis också enkelt sortera bort avreseorter som inte passar dig genom att klicka på de olika val som finns direkt under introduktionstexten högst upp på denna sida.

Hotell

För att se mer information om varje hotell klicka på hotellets namn

Varje hotell i listorna är markerade med en blå färg. För att se mer information om hotellet klicka på namnet. Om du vill se bilder och mer information som frukost, rumsinformation mm klicka på ”Visa mer” i den ruta som kommer upp. Du kan även välja att gå vidare direkt från rutan genom att klicka på knappen ”Boka detta”.

Behöver du mer hjälp?

Hör görna av dig till oss genom att E-posta till info@jade.se eller använd vårt formulär för förfrågningar och ställ din fråga.

Boka privata resor med Lili

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade