Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Storstäder

Resor till storstäder

Resor till storstäder är perfekt för alla som vill komma iväg och ha mycket shopping, mode, häftig arkitektur, kultur i överflöd och allt annat som storstäder erbjuder. Att resa till storstäder passar också bra som en weekendresa eller allmänt kortare resor förutsatt att det inte är allt för långt bort.

Läs mer

Våra paketresor för Storstäder

Sortera – Namn Lägst pris

Arkiverat


Mer om Storstäder

Mer om våra resor till storstäder.

New York - staden som aldrig sover

En storstadssemester i New York är ett möte med en kulturell smältdegel. Se all världens konst på Guggenheimmuseet, slå upp drömmarnas port på Ellis Island och njut och slappna av i bästa New York-anda i Central Park. Vad du än söker så har New York det med all säkerhet. New York går även fint att kombinera med t.ex. Miami Beach och Fort Lauderdale i Miami om man vill ha både storstads- och solsemester.

Bangkok - änglarnas stad

Upptäck pulsen i Bangkok tillsammans med de över 10 miljoner invånarna som bor där. Bangkok fullständigt lyser av pulserande liv och tillbakalutade kvällsrytmer. Staden är en av de mest kaotiska i världen, men det gör också den till en av de mest charmiga. Bangkok är en stad där livet levs dygnet runt och där ett konstant ljud av "Tuk tuk"-taxis blandas med ljudet från kyrkklockor från någon av stadens alla vackert utsmyckade tempel.

Las Vegas

Las Vegas är lite känt som det är ökänt. Staden ligger mitt i Nevadaöknen och är ett väldigt känt centra för kasinospel, fantasieggande hotell och bröllop som är slut nästan innan de börjat. Förutom den minst sagt spektakulära staden och ett nästan oändligt utbud av underhållning finner man världskända Grand Canyon bara en kort resa bort. För de som är intresserade av mer än Las Vegas kan man med fördel kombinera resan med Los Angeles eller andra resmål på USA:s västkust. Hör med oss för tips eller bra kombinationer.

Dubai

Dubai är lite av en kung av alla städer i mellanöstern. Staden kännetecknas främst av att vara en konstant byggnadsplats där det ena arkitektoniska mästerverket reser sig det andra. Dubai är en modern oas och en relativt nybliven oljenations vilja att skapa något helt unikt. Res till Dubai om du vill uppleva något ultramodernt.

Fler städer?

Hör med oss - vi kan boka resor till hela världen och bara din fantasi sätter gränserna för vad som går att göra på din resa.

Flyg till Asien

Andra populära flyg

Billigast flyg


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade