Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Spana på kändisar?

Angelina Jolie och Brad Pitt under Cannesfestivalen för filmen Inglorious Basterds

Efter nyhetenra om Micael Douglas och Catherine Zeta Jones minst sagt romantiska men korta semester i Stockholm förra veckan där paret firade sin tioåriga bröloppsdag har sökmotorn för flyg, Skyscanner.se, var man kan åka om man vill se fler kändisar i sommar.

Sverige (Stockholm)

Chansen att stöta på Pernilla Wahlgren, Mauro Scocco eller Mikael Persbrandt är mycket stort men en semestrande Alexander Skarsgård tillsammans med sin tjej Kate Bosworth går också att stöta på med lite tur.

Italien (Camo)

Flera Hollywoodstjärnor äger fastigheter i någon av de mindre byarna runt sjön Como i det nordliga Italien. Här kan man lätt stöta på personer som George Clooney, med vänner som Matt Damon eller Brad Pitt, eller så kan du ha turen att hamna på bordet bredvid Madonna eller Sylvester Stallone på en av de lokala restaurangerna.

USA (Miami)

De unga, framgångsrika och vackra samlas ofta på uteserveringarna kring strandpromenaden på Miami Beach och här kan du se personer som Enrique Inglesias, Bono, Jennifer Lopez och Keyll Osbourne medan dom njuter av solen eller dansar på ett av Miamis många inneställen.

Kroatien (Dubrovnik)

Under senare år har denna stad lyckats locka flera av världens superstjärnor som David Bowie, Beyoncé och John Malkowich som gärna tillbringar semestern här.

Franrike (Saint Tropez)

Kungahuset i Frankrike äger sitt hus vid Saint Maxime nära det glamorösa Saint Tropez. Här flockas kändisar som Paris Hilton, Justin Timberlake, Victoria Silvestedt, Naomi Cambell m.fl.

Spanien (Mallorca)

Ta dig till Palma eller de lite mindre orterna Deia och Port de Soller på västra kusten för då kan du se personer som Emilio Ingrosso, Michael Douglas och Catherine Zeta Jones, Annie Lennox, Boris Becker och Pierce Brosnan.

Ett annars enkelt och generellt tips är att bege sig till Cannes under filmfestivalen i maj. Då kommer du ha väldigt svårt för att inte se en hel drös kändisar. Var dock berädd på att ta med dig ordentligt med pengar om du åker dit för priserna där är tre eller fyrdubbla priserna mot hemifrån.

Nyckelord

kändisar,resor,resa,res,sverige,italien,frankrike,spanien
Ovan beskriver vad denna sida handlar om i korhet.

Gilla / Dela

Klicka på hjärtat för val Resor Spara

Liknande poster

Andra poster som liknar denna

Tips eller kommentar till nyheten?

Läs vad andra skrivt eller skriv en egen kommentar till nyheten

Skriv kommentar

Fyll i fältet nedan för att skriva en kommentar


Skicka kommentar
Skriv ut

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade