Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Qatar Airways expanderar

Resor med Qatar Airways

Qatar Airways expanderar kraftigt och startar nu fem flygningar i veckan från Oslo med destination Doha - navet i Qatar Airways flyglinjer.

- Nya flyglinjer till Kolkata (fd Calcutta) visar både Oslo och Sofia vår ambition att koppla samman olika städer runt om i världen via vårt nav i Doha. Nu är vi den största flygbolaget i Skandinavien som har säte i Mellanöstern, säger Qatar Airways VD Akbar Al Baker vid en presskonferens på ITB-mässan i Berlin i onsdags.

Underhållning i en av skärmarna på ett av Qatar Airways flygplan

I samband med detta bekräftade han också att Qatar Airways kommer att fortsätta den kraftiga expansionen på den skandinaviska marknaden. De avser även att växa ytterligare under året och högsta prioritet har länder som Indien, Norge och Bulgarien. Den 5:e oktober går det första flyget från Oslo med destination Doha. Flygbolaget finns redan som tidigare i Stockholm och Köpenhamn, men har nu också satt Oslo på kartan. - Återigen visar vi vårt strategiska fokus att koncentrera oss på affärs- och fritidsresor till städer i hela världen genom att ha resmål och destinationer som få andra flygbolaget fokuserat på, säger Akbar al Baker.

Qatar Airways är det enda femstjärniga flygbolaget i världen, samtidigt som man kunnat hålla priserna till rimliga nivåer. De kommer under 2013 ha en flotta på totalt 120 flygplan och ett globalt nätverk med hela 120 resmål.

Källa: Qatar Airways

Gilla / Dela

Klicka på hjärtat för val Resor Spara

Liknande poster

Andra poster som liknar denna

Tips eller kommentar till nyheten?

Läs vad andra skrivt eller skriv en egen kommentar till nyheten

Skriv kommentar

Fyll i fältet nedan för att skriva en kommentar


Skicka kommentar
Skriv ut

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade