Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

4 vackra stränder i Thailand

Stränder i Thailand

Thailand har bland de vackraste stränderna på jorden. För dem som redan åkt på resor till Thailand vet om den skönhet som väntas och att landet erbjuder några av de bästa semesterorterna i världen.

Detta tillsammans med en stor mängd historia och kultur som finns i landet. Att hitta något att göra i Thailand är inte direkt en bragd - något finns det alltid att hitta på, göra eller se. Eftersom mycket av marken i Thailand är relativt orörd är det enkelt att hitta avkoppling och för en stund leva i frid och utan storstädernas dagliga buller.

Phi Phi

Phi Phi Islands är ganska bra året runt. Förr var ögruppen otillgänglig och nästan okänd, men platsen fick ett uppsving när Hollywood kom och spelade in filmen "The Beach" där (Maya Bay). Nu ses Phi Phi:s stränder som några av de mest populära i hela landet och det är ofta som kändisar besöker öarna. Phi Phi och dess vackra stränder är något du inte vill gå miste om - området är fantastiskt och vattnet varmt och inbjudande.

Phuket

Den populära semesterorten Phuket har många bra stränder. Där njuter man som bäst mellan november och mars. På denna semesterort, som är Thailands största, finns det alltid något att göra. På de populäraste stränderna som Kata Beach kan det vara lite trångt då turismen verkligen tagit över, men Phuket är fortfarande väl värd ett besök, särskilt om man inte rest till Thailand så många gånger förut.

Krabi

Västra Railey Beach i Krabi är en av stränderna i Thailand som ännu inte blivit så exploaterad. På platsen är det dessutom ganska ont om saker som är onödigt dyrt och det finns gott om prisvärda boenden i området för den som vill spendera mer pengar på annat. Stränderna i Krabi är kritvita och det klara vattnet gör sitt bästa för att glittra. Inte helt otippat är dykning och snorkling väldigt populärt i området. Om man vill ta sig till alla sköna stränder i Krabi rekommenderas det definitivt att ta en sk. "long tail"-båt och bege sig ut på havet - Krabi och alla dess stränder har väldigt mycket att erbjuda!

Khao Lak

Khao Lak har några av de finaste stränderna i Thailand. Bara en kort bilresa från flygplatsen erbjuder detta område en riktig god semester. Tack vare att området är till stor del obebott finns det en stor och färgstark regnskog i närheten tillsammans med en hel del vilda djur som inte direkt är svåra att få se. Vattnet är fortfarande varmt i Khao Lak i november och december och dykningen är verkligen fantastisk i Khao Lak.

Bilder från några av stränderna

Klicka på en av småbilderna för att se större varianter.

Vill du få mer tips om olika trevliga stränder i Thailand? Hör gärna av er med en bokningsförfrågningar på jade.se/resor-farfragan.

Nyckelord

thailand, stränder, bäst, vackra, vita, klart vatten, phi phi, phuket, bilder, krabi, khao lak
Ovan beskriver vad denna sida handlar om i korhet.

Gilla / Dela

Klicka på hjärtat för val Resor Spara

Liknande poster

Andra poster som liknar denna

Tips eller kommentar till nyheten?

Läs vad andra skrivt eller skriv en egen kommentar till nyheten

Skriv kommentar

Fyll i fältet nedan för att skriva en kommentar


Skicka kommentar
Skriv ut

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade