Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Lena, Företagsresor

Presentation

Hej! Jag heter Lena och arbetar med våra företagskunder men även en del med privata bokningar. Mina favoritdestinationer är Stockholms skärgård och Koh Samui med öar runt omkring för sol och bad. Reser dock mer än gärna till New York och Paris för att njuta av väldens bästa shopping, härliga restauranger och storstadspuls.

Mitt tips till dig som reser till Koh Samui är att hyra en moped och ta sig upp till den högsta punkten på ön där en trevlig liten restaurang finns med den bästa utsikten över ön. Färden upp kan i sig bli ett äventyr men värt mödan när man väl kommer upp! Är du hellre sugen på storstaden och reser till New York så är tipset att ha ta på sig sina skönaste skor och strosa omkring för att upptäcka staden som aldrig sover. Den bästa italienska maten finner du på Il Mulino i Greenwich Village (86 west 3rd street). Bordsreservation nödvändigt.

Förutom att resa är mina intressen att umgås med min familj och vänner samt härliga middagar som avnjuts av goda viner i trevligt sällskap.

Språk

Engelska, svenska

Kontakta mig

+46(0)8 4417625
lena@jade.se


Fler medarbetare

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade