Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Om oss

Vilka är vi och hur är vi som resebyrå?

Om företaget; här vackra Fiji

Hos oss behöver ni inget VIP-kort, röda mattor eller någon flott lounge. För oss är alla kunder viktiga, stora som små. Under de senaste tre åren har vi dessutom fått högsta möjliga kreditvärdighetsbetyg av Upplysningscentralen vilket kan kännas tryggt för dig som kund i dessa tider.

Förra året firade vi vårt 25-årsjubileum och vi har tillsammans med våra kunder varit framgångsrika med våra resor och service sedan starten.

Att vi har gott rykte är inte någon slump. Genom alla år har vi arbetat hårt för att våra kunder skall känna tillit och förtroende för oss som resebyrå och för vår personal. Vår personal talar ett antal olika språk för er som gärna talar på t.ex. mandarin, kantonesiska, thailändska eller varför inte franska?

Vi har idag 15 anställda med långvarig erfarenhet av resebranschen och vi har stor vana att ordna resor över hela världen. Vi tycker fortfarande det är lika roligt att hjälpa våra kunder rättt och se till att planeringen och förverkligandet av deras resedrömmar blir verklighet.

Vi arbetar med resor över hela världen men många av våra trogna kunder ser oss som specialister på Asien och Europa. Den senaste tiden har dock världskartan blivit allt större och idag reser våra kunder överallt. I vårt omfattande produktutbud finner du nästan alla destinationer du kan tänkas boka resor till.

Vi arbetar bara med välrenommerade flygbolag och erkända hotell och hotellkedjor. Skulle du trots det saknas något är du naturligtvis välkommen att fråga. För bästa service kom in på vårt kontor på Olof Palmes gata 16 i Stockholm.

Olof Palmes gata 16
08-441 76 20
info@jade.se


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade