Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Reseguider

Med våra reseguider över hela världen får du bra tips om sevärdheter, restauranger, heta klubbar och mysiga pubar att besöka på din resa.

Varför reseguider?

Om du tänkt att resa till något land och kanske inte besökt landet förut kan det vara trevligt och bra med våra reseguider. Här har vi skrivit och samlat en hel del egna reseguider till bl.a. Thailand, Paris, New York, Budapest - bra guider där vi varit petiga med att sålla information ordentligt så att de verkligen kan hjälpa er som söker det där lilla extra och spännande på era resor.

Vad är bra, vad är dåligt?

Vi tycker att bra reseguider är sådana som berättar om sådant som kanske inte är det mest populära eller det mest kända hela tiden. Helt enkelt är det bra om reseguiden ger en fortbildande idé om vad som går att göra på ett resmål och inte bara säga det som man kan hitta via en snabb sökning på internet. Kort tycker vi att en bra reseguide ska innehålla spännande barer, roliga klubbar, mindre kända resmål och lite av allt det där som vi tycker saknas i många andra guider. Allt för att göra en resa lite mer spännande!

Vi skriver alla våra reseguider själva vilket också förklarar att vi inte har ett obegränsat utbud av resmål. Det tar tid och krävs en hel del granskande av olika fakta kring varje destination samt en hel del revideringar innan något spikas. Om du ser något i en av reseguiderna som du tycker är fel, tveka inte att säga till! Vi arbetar hela tiden på att uppdatera våra reseguider, men det kan (precis som alltd) slinka igenom fel. Om du tycker om någon av guiderna tveka itne helelr att berätta om det för dina vänner, det gör du enklast genom att klicka på "Gilla"-knappen i den reseguide du tycker är bra.


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade