Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Rea på resor till Maldiverna

Underbart mysiga Maldiverna

Slutspurtsrea på resor till Maldiverna! Res till en av de vackraste platserna på jordklotet och upplev kritvita sandstränder, turkost och kristallklart vatten och en alldeles avslappnande miljö som får en lugn stund på landet i Sverige att framstå som Times Square i New York under rusningstrafik.

Ta dig till lyxparadiset som utgör Maldiverna med oss och res någon gång mellan 1 maj och 15 juli fr endast 22 995:- per person. Detta är ett begränsat erbjudande - först till kvarn gäller!

Dusit Thani Maldives *****

Dusit Thani i Maldiverna mixar graciös Thailändsk gästvänlighet med en otroligt lyxig atmosfär. Hela ön som utgör Dusit är kantad av kritvita sandstränder, ett färgsprakande rev och en alldeles turkos lagun med varmt och kristallklart vatten. Resorten ligger endast 35 minuter från Malé med sjöflyg samt 10 minuter med speedboat från den nya inrikesflygplatsen på Baa-atollen.

Pris fr endast 22 995:- per person
Priset är inkl flyg t/r SAS/Sri Lankan Airlines, flygskatter, sjöflyg samt 7 nätter i en Beach Villa inkl. frukost.

Four Seasons Kuda Huraa *****+

Segla, dyk, surfa eller andas bara ut och ta in omgivningen av oändlig himmel och turkost hav från din alldeles egna strandvilla. På den vackra ön Kuda Huraa är det som en grönskande trädgård och allt finns nära till hands. Precis som alla andra atoller är det svårt att inte bländas av den kritvita sanden och det kristallklara vattnet som man omges av. Luta dig bara tillbaka och njut.

Pris fr endast 23 995:- per person
Priset är inkl flyg t/r SAS/Sri Lankan Airlines, alla flygskatter, transfer (speedboat) samt 7 nätter i en Beach Pavilion med pool inkl frukost.

Six Senses Laamu *****+

Delfiner simmar och leker längs med korallreven på Six Senses Laamu, den enda resorten på Laamu-atollen som ligger endast 5 grader norr om ekvatorn. Snorkla och förtrollas av ett levande akvarium med fiskar i regnbågens alla färger eller spana närmare på alla gröna sköldpaddor som finns runt atollen.

Pris fr endast 25 995:- per person
I priset inkluderas flyg t/r SAS/Sri Lankan Airlines, samtliga flygskatter, transfer samt 7 nätter på Six Senses Laamu i en Lagoon Water Villa inkl frukost.

One & Only Reethi Rah *****

En trotjänare av Maldivernas alla lyxhotell. Servicenivån på One & Only är både omtalad och prisbelönad. Man hittar även ett ESPA-spa där lugn och harmoni verkligen står i fokus. De gastronomiska upplevelserna kommer heller inte lämna er oberörda med ett varierat och spännande kök.

Pris fr endast 24 195:- per person
I pris ingår flyg t/r med SAS/Sri Lanka Airlines, flygskatter, transfer och 7 nätter på One & Only i en mysig Beach Villa. Dessutom ingår både frukost och middag!

Specifikationer för erbjudandet

Frågor om våra resor till Maldiverna? Fråga gärna via formuläret som du hittar längre ner.

Flyg från

Stockholm (andra orter mot tillägg)

Boka mellan

Senast 3 dagar innan avresa

Res mellan

1 maj - 15 juli 2012 (One & Only mellan 12 maj - 6 juli)

Pris från

Se individuella resmål för priser

All text och alla priser är med reservation för eventuella tryckfel. För den senaste informationen eller för fler frågor hör gärna av er till oss. Alla priser är baserade på del i dubbelrum (att ni är minst två personer som tar någon av resorna till Maldiverna)

Detta erbjudande har utgått. Priserna är troligen ej tillgängliga längre.

Nyckelord

Rea, Maldiverna, Resor, Lyx, Paradis, Kritvita stränder, Kristallklart vatten
Ovan beskriver vad denna sida handlar om i korhet.

Hör av dig / boka resa Problem? Ring oss på 08 441 76 20

Frågor och är inte bindande på något vis. Fyll bara i det som krävs men skriv gärna mer för bästa möjliga hjälp.


Gilla / Dela

Klicka på hjärtat för val Resor Spara

Liknande poster

Andra poster som liknar denna

Skriv ut

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade