Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Reseerbjudanden

Speciella resor, billiga resor, exklusiva resor. Här hittar du våra senaste reseerbjudanden. Boka idag, imorgon kan det vara för sent.

Om våra reseerbjudanden

Här hittar du och får en bra översikt över våra reseerbjudanden till Thailand, Kina, USA och en hel del andra resmål. Olika erbjudanden för resor kommer lite då och då så det gäller att hålla utkik. Ett bra sätt att få reda på de senaste erbjudandena är att gå med i vårt nyhetsbrev och gilla vår sida på Facebook. Genom att göra båda kan du enkelt ta del av det senaste vi har och på Facebook publicerar vi även en hel del som gäller så kort tid (och är så bra) att vi inte hinner skapa ett nyhetsbrev om det. Så om du verkligen vill hålla dig uppdaterad om våra resor gå med i någon av de eller båda.

Men vad menas egentligen med reseerbjudanden? Egentligen så är inte ordet något specifikt men här på Jade Travel kallar vi billiga flyg- eller hela paketresor som är speciella för en viss tid för det. Skillnaden mellan alla erbjudanden och övriga saker som vi har, t.ex. våra paketresor, är att oftast går det att komma lite billigare undan och alla erbjudanden är också sådana som man inte bara kan söka sig fram till enkelt - ibland gäller ett reseerbjudande endast ett dygn eller två!


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade