Yogaresor till Indien

Yogaresor till Indien

Åk på en yogaresa till Indien - yogans hemland. Med vår paketresa i samarbete med Yogago och Josephine Selander tar du dig till alla speciella platser och upplever det riktiga "yogaindien" i all sin prakt.

Yogaresan i korthet

I januari 2016 erbjuder vi tillsammans med YogaGo en avkopplande och sinnesutvidgande resa till Kerala. Vi välkomnar hela familjen och ger gärna tips på aktiviteter som är kul för stora som små. Möjlighet till barnpassning finns både på Isola di Cocco och på utflykterna.

För dig som har gått eller går på Nordiska yogainstitutets (NYI) grundutbildning ger dig vecka ett (med lärarpaketet och utflykt) 10 utbildningstimmar att lägga till din 500-timmarscertifiering.

Avresa

Avresa: 9 januari. Stockholm - Trivandrum
Framme: 10 januari, Trivandrum
Hemresa: 18 januari, Trivandrum - Stockholm

Vår yogaresa vänder sig till dig som minst har ett års erfarenhet av yoga och vill lära dig mer inom yogan. Dagarna börjar med att vi på morgonen arbetar med olika typer av virayayogaflöden varav tre av dessa från virya-ayurvedan. Under tre av eftermiddagarna är det workshops där vi arbetar med teknik, tips och fördjupning med asanor på från alla möjliga nivåer. Josephine på Nordisk Yoga (som bl a skrivit boken Yoga för dig – yoga och ayurveda tillsammans med Peter Ljungsberg) berättar i en föreläsning om de olika doshorna (kroppstyperna) och hur man med enkla knep kan ändra vardagliga vanor utifrån kunskap och kroppstyp.

För dig som vill se mer av omgivningarna erbjuder vi en heldagsutflykt till Swami Vivekanandas meditationsplats i Kanyakumari samt en halvdagsutflykt till Sivanandas ashram under samtliga dagar där det inte är yoga på eftermiddagarna. Utflykter är givetvis valfria.

För dig som önskar ta del av ayurvediska behandlingar under veckan har vi 20% rabatt för alla behandlingar på den Isola di Cocco som vi bor på. Möjlighet att välja ayurvedisk kost finns för de som önskar det.

Ett dygn på en husbåt

För dig som vill går det också att komplettera resan med ett dygn på en husbåt vaggandes fram längst med Keralas flod. OBS! Meddela oss vid bokning om du vill detta.

Bilder

Klicka på en bild för att se en större version.

Priser och bokning

För pris information kontakta Lena på Jade Travel lena@jadetravel.se eller använd formuläret nedan för att skriva till oss direkt.

Om resorten Isola di Cocco

Isola di Cocco är ett ayurvediskt resort som ligger i ett kanalsystem på en liten ö, precis vid havet. Det ligger i Poovar som ligger i södra Kerala, ca 45 minuter från Trivandrums flygplats och ca 40 minuter från Kovalam. Resortet är beläget i en väldig park med kokospalmer och långa gångar med klängväxter. Hibiskusen med sina röda blommor växer vilt. Eftersom Isola di Cocco ligger på sin ö finner man ro och avskildhet här, samtidigt som man lätt kan ta en "riksha" till händelsernas centrum i Poovar med luncher på bananblad à 7 kronor, smyckesshopping eller för att få en allmän myllrande Indienkänsla.

Läs mer om resorten (PDF)
Isola di Cocco

Detta erbjudande har utgått. Priserna är troligen ej tillgängliga längre.

Nyckelord

Yoga, Resor, Indien, Trivandrum, Specialresa, Gruppresa
Ovan beskriver vad denna sida handlar om i korhet.

Hör av dig / boka resa Problem? Ring oss på 08 441 76 20

Frågor och är inte bindande på något vis. Fyll bara i det som krävs men skriv gärna mer för bästa möjliga hjälp.


Gilla / Dela

Klicka på hjärtat för val Resor Spara

Liknande poster

Andra poster som liknar denna

Skriv ut
Boka privata resor med Lili

Karta


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade