Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Paketresor

Paketresor är resor där flygresa och hotell ingår i priset. Nedan hittar du våra nuvarande paketresor. Frågor om en paketresa? Hör av dig!

Nuvarande paketresor

Sortera – Namn Lägst pris

Arkiverat


Phuket paketresor Phuket paketresa

Varför boka paketresor hos oss?

Vi har som mål att alltid försöka göra din resa hos oss så trevlig och enkel som möjligt. Hos oss kan du boka eller få mer information om billiga paketresor till Thailand, USA, Kina och alla världens resmål. Men vad är egentligen en paketresa? Per definition är det resor där både hotell och och flyg ingår i priset, men hos oss ingår nästan alltid även transfer till och från hotellet. Detta gör det mer bekvämt för er som kund då ni åker på några överraskningar.

Det kan vara lätt att tro att en bra paketresa är synonymt med en billig sådan, men oftast kan man få något mycket bättre för bara någon hundralapp eller mer. Den största skillnaden är oftast vilken typ av hotell som erbjuds och just det kan ha en väldigt stor inverkan på inte bara pris och bekvämlighet, men resan i stort. Ett hotell som är trestjärnigt i en paketresa och ett annat som är fyrstjärnigt kan skilja sig kraftigt i verkligheten - det är då vi kommer in med våra paket och kan rekommendera något vi vet håller en god kvalite.

Visa mer ↓


Varför köpa en paketresa?

De vanliga resorna med chartern har alltid fasta resmål – ni kan inte själva bestämma var ni vill resa, ett hotell som är perfekt för just er eller vilka datum som passar bäst. Våra paketresor ger en mycket högre flexibilitet och de vi listar på denna sida är bara ett axplock och är mer som en typ av exempel. Om du frågar oss kan vi ordna paketresor till var du vill på jordklotet eller hur du vill. Vi är inte bara begränsade till flygplatser utan överallt där det finns någon typ av förbindelse kan vi ta dig till. Säg var du vill resa så ordnar vi resten!

Vet du inte hur eller var du ska fråga oss? Gå till ett resmål du är intresserad av bland våra exempel eller gå direkt till förfrågan för resor och fyll i formuläret som finns där så kontaktar vi dig snarast möjligast med fler frågor, pris eller vad det nu är ni söker på er paketresa.

Flyg, hotell och lite till

En paketresa är alltid som minst flyg i kombination med hotell. I våra paketresor ingår dock ofta transfer mellan flygplats och hotellet. Även många gånger båtturer då det inte går att komma landvägen till många av våra populära resmål som t.ex. Koh Samui i Thailand.

Våra paketresor är alltid tur och retur och de exempel vi har ovanför baseras alltid på att ni är två personer som reser. Detta för att priser för hotell ska bli som bäst. Det är också absolut vanligast att man reser minst två personer förutom dem som reser i Business Class, men för dem är inte våra paketresor riktigt riktade till.

Lagen om paketresor

Enligt lag ska en paketresa innefatta transportering och någon typ av övernattning eller någon av tjänsterna kombinerade med en tjänst som är del av en större del av resan. En tjänst inom någon resa kan t.ex. vara bokning av hotell kombinerat med besök av någon sevärdhet. Lagen gäller inte när man endast köper flygbiljetter. Denna lag är också tvingande vilket kort och gott gör att den alltid gäller så fort det är tal om en paketresa. Här på Jade Travel avser alltid våra paketresor flygresan och boende/hotell. Läs mer om paketresor i vår policy.

Boka företagets resor med Philip

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade