Corona/Covid-19 Läs det senaste på:
jade.se/resor-nyheter/corona-resor

Drömresor

_resor_Dromresor.jpg

Drömresor och exotiska resor - här samlar vi de resmålen som ofta benämns som en drömresa. Maldiverna, Seychellerna, Karibien och Västindien, Bora Bora och Franska Polynesien och mycket mer. En av de saker som ofta kännetecknar en drömresa är att priset oftast är lika drömlikt som resan, mer uppåt skyarna än ned mot marken. Det finns dock undantag och kombinationer man kan göra som kan göra det som kanske kan låta som en fruktansvärt dyr resa i själva verket kan bli mycket prisvärd och ekonomiskt helt okej för väldigt många.

Läs mer

Våra paketresor för Drömresor

Sortera – Namn Lägst pris

Arkiverat


Mer om Drömresor

Läs mer om vad drömresor är och hur vi ser på en typisk "drömresa".

Våra drömresor innehåller en rad olika charmiga och soliga resmål. Vi har inte hela världens resmål, men du kan naturligtvis boka allt som går att ta sig till via oss eller olika typer av rundresor där du reser till flera olika destinationer. Filippinerna till Palau, Sri Lanka och Maldiverna, Miami Beach, Barbados, Kuba och Jamaica och mycket annat. Vi har även möjlighet att boka kryssningar i t.ex. Karibien till mycket förmånliga priser.

Vad är en drömresa?

En drömresa är något som är väldigt subjektivt. Det kan vara allt från att klättra bland glaciärer på otillgängliga sydpolen till att bada i en grönskande lagun i Franska Polynesien. Då vi på Jade Travel har ett större fokus på sol & bad, värme, kristallklart vatten och vajande palmer är vår definition av drömresor just det - superexotiska resmål som erbjuder något utöver det vanliga och som kanske är det enda resmålet på hela jordklotet att erbjuda just detta.

På våra drömresor hittar du de vackraste vita sandstränderna, det klaraste och varmaste vattnet och en underbar atmosfär som du inte kommer att hitta någon annanstans i världen. För oss präglas den ultimata drömresan av unika upplevelser och möjlighet till bra avkoppling där det finns tid att sola sig i ett verkligt paradis, strosa längst med stranden med sin livspartner och kunna se en hänförande solnedgång sakta sluta sig i horisonten. Boendet kan bestå av allt från en stor lyxig resort, ett speciellt hotell, en mysig lägenhet eller en liten romantisk bungalow - vi har något för alla, endast din fantasi sätter gränsen för vad vi kan erbjuda för resor.

Flyg till Asien

Andra populära flyg

Billigast flyg


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade