Kryssningar

Boka kryssningar med oss och Princess Cruises och Carnival Cruise Lines. Välj någon av nedanstående alternativ för att söka och se erbjudanden.

Välj nedan

Princess Cruises

Passar bäst för de som söker en mer vuxen atmosfär. Mer

Erbjudanden »

Sök med formulär
...laddar

Carnival Cruise Lines

Ofta ett lägre pris än Princess och passar bättre för barnfamiljer. Mer

Erbjudanden »

Sök med formulär
...laddar
Börja om

Vad innebär det att resa på kryssning?

Att resa på kryssning är ett fantastiskt sätt att få uppleva fler destinationer utan att behöva byta ”hotellrum”. Allt fler inser tjusningen med att resa på kryssning. När man bokar en kryssning innebär det att det mesta under resan redan är betalt. Samtliga måltider ingår, de flesta aktiviteter samt underhållning dag och natt. Att sedan maten håller ypperlig kvalitet är naturligtvis ingen nackdel. Vi har nu lagt upp Princess Cruises samt Carnival Cruise lines, två av de mest populära rederierna. Oavsett om ni vill kryssa i Medelhavet eller i Karibien finns massor av alternativ att tillgå. Rent generellt kan man säga att rederierna håller till i Medelhavet/Norra Europa under vår sommar och höst, för att sedan flytta sina fartyg till varmare breddgrader när vi har vinter här hemma.

Generellt kan man säga att Princess Cruises vänder sig till en vuxen publik med lite högre krav på komfort och service. Carnival håller i princip samma goda kvalitet men ofta till lite lägre pris. Barnfamiljer brukar uppskatta Carnivals många aktiviteter för just de mindre i familjen.

Vad kostar det?

Precis som med flyg och hotell varierar priserna i takt med efterfrågan. Ofta finns specialpriser att tillgå. Fråga gärna oss om du tycker bokningsförfarandet är lite krångligt. Det som inte är inkluderat i kryssningspriserna är oftast: flyg t/r från sin hemort, drycker ombord, Spabehandlingar mm.
Fråga oss om du känner dig osäker.

Frågor eller fler förslag?

Hör gärna av dig till oss på info@jade.se eller via det formulär vi har för frågor och fråga om kryssningar då vi vet att det kan uppstå ett antal frågetecken!


Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade