OBS! Vi har problem med vår telefonväxel för närvarande, skicka ett E-postmeddelande till oss på info@jade.se istället.

Veckans klipp

Hitta resor med fina rabatter till resmål som London, Rom, Paris, Barcelona och mycker mer! Titta in här ofta om du är på jakt efter billiga resor till Europas populära resmål. Hjälp? Hoppa ner till hjälp!

Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller ett begränsat antal platser och under en begränsad tidsperiod. Ändringar sker dagligen.

Senast uppdaterad 2014-10-25 klockan 00:01:05

Sök och hitta fler resor


Hjälp för Veckans klipp

Läs om hur Veckans klipp fungerar och hur du gör för att boka resorna.

Vad är Veckans klipp?

Veckans klipp är charterresor med rabatt på priset. Oftast rör det sig om resmål som ännu inte hunnit bli bokade. Man kan nästan säga att det är lite som sista minuten utan att lika korta, och lika rabatterade, priser som man ibland finner där. Vår Veckans klipp är i sammarbete med svenska Airtours som tillhandahåller alla våra charterresor.

Billigaste resan?

Generellt kan man säga att om du vill åt en billig resa ska du åka när ingen annan åker. Priser är budna till säsonger och både hotell och flyg är oftast billigare under de månader få reser t.ex. efter, eller precis i slutet, av sommaren i början av vintern mm.

Om man tvärtom vill vara säker på att hitta de dyraste resorna är det motsatsen som gäller. Alla skollov och stora helger som jul, nyår mm garanterar i princip alltid att priserna går upp ordentligt. För fler frågor om detta kontakta gärna oss! För absolut billigast pris bör du spana in vår sista minuten eller våra weekendresor.

Sök och hitta

Högst upp till höger finns ett blå fält med namnet ”Sök och hitta fler resor”. Använd formuläret som finns där för att hitta fler resor eller resor som passar just dig bättre. Fälten uppdateras när det kommer nya ”Veckans klipp” och ibland går det även att resa från platser som t.ex. Luleå.

Det enklaste är att välja avreseort och sedan, enkelt, gå igenom listan som finns eller att kombinera avreseort med den typ av resa du är intresserad av. På så vis får du inte så få resultat och kan enklare se ett större utbud. Använd bara alla filter om du är riktigt kräsen och är ute efter något väldigt specifikt.

Hotell

Klicka på det hotell du är intresserad av för att få upp mer information. Klicka sedan på ”Visa mer” för att se fler bilder och få mer information om olika faciliteter. Du kan även klicka på ”Sök TripAdvisor” för att utföra en sökning efter hotellet på Tripadvisor och läsa vad folk generellt sett tycker om hotellet. Om du har några frågor om hotellen hör gärna av dig till oss via vår kontaktsida.

Mer hjälp?

Du kan givetvis höra av dig till oss om det är något du undrar över. Detta gör lättast genom att E-posta oss på info@jade.se eller att använda det formulär vi har för förfrågningar.

Boka företagets resor med Philip

Jade Travel AB | Olof Palmes gata 14-16, 111 37 Stockholm | Tel: +46 8 441 76 20 | Fax: +46 8 214 314 | info@jade.se

Change language below

Language translation is only available for the search form at the moment.

Resor med Jade Travel - Resmål dit du vill med asiatisk omsorg

Facebook Resor Twitter YouTube resor jade